• Spalare Chimica Centrale Termice

  Spalarea chimica este preferabila inlocuirilor de componente datorata pretului mai redus. Astfel clientul economiseste bani si mareste durata de viata a centralei termice.

 • Spalare Chimica Instalatie

  Calcarul din apa si cel care deja s-a format in centrala poate migra si micsoreaza debitul instalatiilor, infunda bateriile de apa si prin prezenta sa faciliteaza dezvoltarea bacteriilor. Se pot spala chimic si instalatiile ata cea de incalzire cat su cea de apa calda.

 • Substante Pentru Spalari Chimice

  Substantele pentru spalarile chimice trebuie foarte atent alese pentru a nu dauna instalatiilor sau centralei termice. O spalare chimica facuta de personal neautorizat sau nepriceput poate aduce daune ireversibile asupra componentelor instalatiei sau ale centralei termice.

Aparatura si uneltele cu care lucram sunt foarte importante de aceea achizitionam doar pe cele mai performante de la fabricantii lideri care produc pentru segmentul de instalatii.

Pentru spalari chimice folosim pompe Cilit.

Calcar, Magnetita, Fenomene Electrochimice

Toate alaturi de apa murdara, cu impuritati, sunt dusmani nevazuti ai centralelor termice si ale instalatiilor. Toate au remedii mai scumpe sau mai ieftine. Inainte de a se ajunge la reparatii orice client este dator sa monteze filtre.

Substanta de mai sus este o solutie bazica experimentata cu mult succes atat la spalare chimica centrala terrmica cat si la instalatia de incalzire sau calorifere.

 • Filtre Centrale Termice Iasi

  Aproape nici o centrala termica nu se vinde cu filtre incorporate. Asta pentru ca centrala termica se poate vinde in multe regiuni ale lumii. Fabricantul nu poate sti ce caracteristici are apa acolo unde va fi montata centrala termica.

 • Acizi Pentru Spalare Chimica

  Cele mai folosite solutii pentru spalarea chimica sunt combinatiile de acizi si antispumanti. In doza potrivita, tinand cont de caracteristicile centralei termice sunt bune. Insa dupa 2-3 spalari deja trebuie folosita o substanta bazica care nu mai este agresiva cu componentele centralei.

 • Baze Pentru Spalare Chimica

  Bazele din punct de vedere chimic sunt mult mai blande cu materialele din care sunt compuse centralele termice si instalatiile. Spalarea chimica a centralaei dureaza mai mult insa cu acelasi rezultat. Pentru instalatia termica se folosesc metode de autocuratare a centralei si a instalatiei in acelasi timp.

 • Polipropilena sau PPR

  Tevile din PPR (polipropilena) au o durabilitate marita in timp datorita proprietatilor sale. Ofera pierderi mici de presiune datorita flexibilitatii si lubrifierii. Este inofensiv din punct de vedere al toxicitatii. Nu apar fenomenele de obturare a conductelor cauzate de calcar, fiind rezistent la coroziuni electrochimice. Suprafata interioara a tubului nu reprezinta porozitati, rupturi sau microfisuri. Este recomandat apartamentelor.

 • Cupru

  In instalatiile sanitare cuprul este cea mai buna alegere, datorita proprietatilor sale inhiba dezvoltarea bacteriilor, virusilor si a ciupercilor, contribuind astfel la calitatea apei.

  In Uniunea Europeana majoritatea tarilor recomanda instalatiile sanitare din cupru ca standarde in constructii.

 • De Ce Cupru?

  Varietatea de modalitati de imbinare, recomanda tevile din cupru ca cel mai usor si sigur mod de a realiza o instalatie sanitara performanta care sa protejeze sanatatea si a mediului inconjurator fiind durabila in timp.

Verificarea asa cum spune si numele este o operatie de verificare la centrala termica fara a fi obligatoriu de a interveni daca centrala termica functioneaza in parametrii dati de fabricant sau de legislatia in vigoare. Verificarea la centrala termica trebuie sa asigure siguranta in exploatare si un consum corect de combustibil.