• Reparatii Centrale Termice

  In general reparatiile sunt operatiuni simple, constand in inlocuiri de componente, sau curatari fie ele chimice, sau mecanice.

 • Reparatii Centrale Iasi

  Reparatiile mai complexe insa pot aparea si in general, sunt datorate reviziilor nefacute la timp, sau a factorilor externi: apa, gaz, utilizare necorespunzatoare....

 • Reparatii Centrale Termice Iasi

  Nu amana repararea centralei termice daca aceasta prezinta zgomote diferite sau observi anomalii ce nu au mai fost prezente pana la ora cand le observati. Cu cat trece timpul cu atat defectiunea se poate agrava necesitand costuri mai mari, fara sa mai vorbim de siguranta dumneavoastra.

Este relativ simplu sa descoperi o avarie la centrala termica. De obicei apar avarii in panoul de comanda al centralei, iar daca acestea lipsesc, apar zgomote ciudate in functionare. Trebuie urmarita presiunea, daca apare umezeala sau apa sub centrala, sau randamentul acesteia...

Reviziile maresc durata de viata a centralei

Reviziile asa cum le stiu clientii sunt de mai multe feluri. Pot fi facultative sau obligatorii. In Romania pentru posesorii de centrale termice pe gaz de apartament, sunt obligatorii, la fiecare 2 ani, Verificarile Tehnice Periodice.

 • Revizii Centrale Termice Iasi

  Sunt reviziile recomandate de fabricanti si de specialistii in centrale termice.Sunt optionale dar la institutii publice sunt obligatorii.Invariabil ele trebuie facute inainte de anotimpul rece.

 • Revizii Centrale Termice

  Sunt necesare ori de cate ori este nevoie. De obicei necesitatea lor este data de o utilizare necorespunzatoare a centralei termice sau de apa calcaroasa sau murdara, de o instalatie termica sau de calorifere murdare sau in care a aprut magnetita etc...

 • Revizii Centrale Iasi

  Revizia este o operatie superioara unei verificari in sensul ca la revizie se desfac si se curata componentele chiar si daca nu prezinta semne de functionare defectuoasa.

 • Verificari Centrale Termice Iasi

  Verificarile obligatorii sunt o multitudine de operatii ce constau in verificarea, incercarea si probarea componentelor, functionarea acestora in ansamblu urmarind buna functionare a aparatelor in deplina siguranta.

 • Verificari Centrale Iasi

  Toate rezultatele acestor verificari incercari si probe se consemneaza intr-un raport completat de reprezentantul autorizat al unei firme autorizate Semnat de catre acesta si de catre client si de utilizatorul aparatului.

 • Verificari Centrale Termice

  Verificarile tehnice periodice sunt obligatorii si cade in sarcina utilizatorului sa fie facute. Pe cat sunt de obligatorii pe atat sunt de necesare asa ca e foarte important sa fie bine facute.

Verificarea asa cum spune si numele este o operatie de verificare la centrala termica fara a fi obligatoriu de a interveni daca centrala termica functioneaza in parametrii dati de fabricant sau de legislatia in vigoare. Verificarea la centrala termica trebuie sa asigure siguranta in exploatare si un consum corect de combustibil.

Service Centrale Termice Iasi

Firmele care fac reparatii, revizii, verificari sau orice actiune asupra echipamentelor trebuie sa fie autorizate ISCIR.

Autorizarea acestora va dau siguranta ca tot ce tine de intretinerea echipamentelor dumneavoastra sunt efectuate responsabil de catre persoane calificate.

 • Service Centrale Iasi

  Piesele folosite la reparatii trebuie sa fie invariabil originale. Asa aveti garantie din parte fabricantului pentru piese si garantie din partea firmei de service centrale termice pentru manopera.

 • Service Centrale Termice

  Daca ati gasit o firma de service centrale termice de care sunteti multumiti e bine sa ramaneti cu aceasta pentru toate activitatile (revizii, verificari, reparatii, spalare chimeca centrala...). Iar daca sunteti multumiti de un anume tehnician, nu ezitati sa-l solicitati de fiecare data tot pe acesta. Beneficiati astfel de continuitate in intretinerea centralei termice.

 • Service Centrale Termice Iasi

  Firma SC Centrale Iasi SRL, efectueaza toate manoperele aferente domeniului de centrale termice.

 • Spalare Chimica Centrale Termice Iasi

  Momentul in care trebuie facuta spalarea chimica este usor de anticipat. Centrala termica functioneaza cu zgomot, apa calda vine in valuri cand foarte calda, cand foarte rece, creste consumul de gaz...

 • Spalare Chimica Centrale Iasi

  Experienta spune ca spalrea chimica nu trebuie facuta abuziv. In timpul efectuarii unei spalari chimice la centrala termica sun afectate in proportie mai mica sau mai mare si componentele acesteia.

 • Spalare Chimica Centrale Termice

  In timpul spalarilor chimice poate aparea fisurarea sau distrugerea componentelor centralei termice. O spalare chimica trebuie facuta de personal calificat cu pompe si substante de buna calitate pentru o buna functionare viitoare a centralei termice.

In timpul unei reparatii sau a unei revizii se poate identifica, stadiul de incarcare a centralei cu calcar, provenite din apa si se poate actiona asupra lor prin operatia de spalare chimica centrala.

Daca s-au facut mai mult de 2-3 spalari chimice atunci e bine sa faceti spalarea chimica cu substante neacide pe care le puteti vedea aici spalare chimica

Schimbare Inlocuire Centrala Termica Iasi

Dupa o perioada de functionare buna a oricarui aparat, apar si nenumaratele si inevitabilele defectiuni la centrala termica.

 • Inlocuiri Centrale Iasi

  Apare disconfortul de a ramane fara apa calda, sau fara caldura tot mai des. Aproape de fiecare data in weekend sau de sarbatori.

 • Inlocuiri Centrale Termice

  Este momentul sa va ganditi, daca economic nu cumva e mai rentabil sa cumparati o centrala noua, decat sa o tot reparati.

 • Inlocuiri Centrale Termice Iasi

  Va puteti sfatui cu noi si impreuna putem alege o centrala care sa fie rentabila, dar si sa corespunda casei sau apartamentului dumneavoastra.