Tarife Reparatii Centrale Termice

Preturi Reparatii Centrale Termice

 

 

 

 

 

Facem reduceri de tarif pentru efectuarea cumulata a mai multor operatii.

 

 

Asiguram Service Pentru: Centrale termice si Incalzitoare pentru preparare apa calda pe gaz.

Telefonul de contact este: 0754.28.22.39

Interventiile sunt in general operatiuni simple, constand in verificari, revizii, reparatii de componente, inlocuiri de componente, piese de schimb, sau curatari fie ele chimice, sau mecanice.

Reparatiile mai complexe care pot aparea in general, sunt datorate reviziilor nefacute la timp, sau a factorilor externi: apa, gaz, utilizare necorespunzatoare...

O spalare chimica centrala termica este indicata doar atunci cand centrala da semne clare de supraincalzire sau cand apa calda sau agentul termic nu mai au valorile setate, centrala termica face zgomote neobisnuite pe care nu le-ati mai auzit la centrala temica iar functionarea este discontinua si apa calda alterneaza cu temperaturi ridicate sau foarte joase.

Daca o centrala termica are mai mult de 2-3 spalari chimice atunci substanta folosita nu trebuie sa fie un acid si se recomanda o substanta neacida pe care o puteti vizualiza aici.

Tehnicienii nostri va vor informa inainte de inceperea repararii, asupra pretului reparatiei sau a pretului pieselor necesare realizarii acesteia.

In pretul reparatiei, sunt incluse si costurile cu deplasarile, sau costurile pentru obtinerea eventualelor piese, care trebuie inlocuite.